Vyhledávání

Poslední informace Kamzík 2024

07.01.2024 10:50

 

Všeobecné informace:

Po 5 letech se opět vracíme na Bokovu chatu v Nových Hutích č. p. 16. Obec je vzdálena od Vimperku cca 14 km ve směru na Kvildu. Souřadnice GPS 49.0424422N, 13.6548861E Možný příjezd do objektu je možný v neděli 14. 1. 2024 nejdříve        v 15 hodin.  Končíme opět v neděli 21. 1. 2024.

Ubytování:

Rozpis ubytování odešlu v následujících dnech s ohledem na nepředpokládanou neúčast.  Změny v ubytování je možné pouze na základě souhlasu všech dotčených osob. Ubytovací kapacita je prakticky vyčerpána a tím možnost výměny je značně snížena.  Případné změny se pokuste navrhnout ještě před zahájením akce!! V objektu je naprostý zákaz stěhování /přemisťování/ nábytku.

Ubytovatel již nezajišťuje ložní prádlo a je bezpodmínečně nutné z hygienických důvodů používat vlastní!

Doprava:

Dopravu si zajišťují účastníci jednotlivě. S ohledem na omezený počet míst k parkování žádám o co největší sloučení dopravovaných osob do jednotlivých aut.

Stravování:

V kuchyni se bude vyskytovat pro nás již známá dvojka ve složení Chytrého a Šneka.           Se stravou ze společného prosím počítejte od pondělí 15. 1. 2023.   V lednici bude prostor pro uložení vlastních potravin, které prosím řádně označte tak, aby nemohlo dojít k záměně se společnými potravinami.

Doporučení:

Výbava dle vlastní volby, zástupci organizace doporučují využívání všech dostupných bezpečnostních prvků zaměřených na zimní sporty. Např. přilby, páteřní chrániče, atd. Rozhodně nezapomeňte domácí obuv, která je majitelem chaty vyžadována.

Ostatní a o to neméně důležité:

Po celý týden organizátoři očekávají od každého účastníka účinnou pomoc při úklidu společných prostor objektu, mytí nádobí a dalších nezbytných činností. V průběhu týdne je úklid pokojů záležitostí ubytovaných. Za nezletilé účastníky akce nesou veškerou zodpovědnost rodiče, příp. právní zástupci dítěte. Od všech účastníků očekáváme podílení na závěrečném úklidu, z tohoto důvodu si prosím neplánujte předčasné odjezdy bez vážných důvodů poslední den.

Úrazové pojištění zajištěné organizací je s plněním víceméně slabé, doporučujeme sjednat pojištění vlastní. Nezapomeňte sebou dobrou náladu, hudební nástroje a mnoho tolerance. Veškeré návštěvy je nutno předem projednat!

 

Vyúčtování akce do 31. 1. 2024 a je v souladu s hospodářskou směrnicí ČTU.

 

V Aši 2. 1. 2024.                                               Na setkání spolu s organizátory se těší Míra.